Mijn artikelen

Voor informatie

Plezier met zijn speelkeukentje!

Hoe leuk is het om te zien dat mijn eigen zoon kan genieten met zijn speelkeukentje. Deze heeft hij laatst gekregen voor zijn verjaardag aangezien hij maar al te graag wilt meehelpen tijdens het bereiden van het avondeten. Op zich niet erg maar ik vind het wel eng als ik het vuur aan moet zetten. Doordat ik graag wilde zien dat ook hun kan “koken” ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar ik dit kan verkrijgen. Tijdens het zoeken genoeg bedrijven gevonden, echter op de website van Persempretoys ben ik blijven hangen! Hier hadden ze een leuke keukentje voor hem waar hij onwijs veel plezier mee zal beleven. Dit kon ik niet laten schieten waardoor ik ervoor heb gekozen om direct te bestellen! 

logo

Mijn zoon was gisteren jarig, alleen had ik niet verwacht dat hun de bestelling zo snel konden bezorgen! Binnen enkele dagen had ik namelijk mijn bestelling al in huis waardoor ik genoodzaakt was om een plekje te vinden waar ik het kan verstoppen…. Mijn zoon was alleen wat sneller met het vinden waardoor ik het gelijk heb gegeven! Sindsdien is hij intensief bezig met het zoeken naar nieuwe gerechten om te bereiden.