Mijn artikelen

Voor informatie

Personal training Eindhoven bij 2CRE8

Doelen

Wil jij een personal training in Eindhoven? Neem dan vooral een kijkje bij 2cre8personaltraining.nl.

Personal training Eindhoven

Goede begeleiding tijdens Personal training Eindhoven

Door te sporten met een personal trainer weet je zeker dat je de juiste begeleiding krijgt en sommige oefeningen wel goed uitvoert. Ook blijf je zo ook gemotiveerd. Personal trainers zorgen ervoor dat je jouw doelen sneller kunt gaan behalen. En daarbij is de kans op blessures wat kleiner, omdat je dan meer aandacht geeft over hoe je de oefeningen uitvoert en op de juiste manier.

Begeleiding

Ervaring met 2CRE8

Laatst wilde ik graag weer gaan sporten. Eerst zat ik namelijk op een teamsport, maar dat zag ik niet meer zo zitten. Mijn conditie was dus erg achteruit gegaan en ik kwam ook nog eens wat kilo’s aan. Dus vond ik wel dat ik weer moest gaan sporten. Toen bedacht ik dat ik wel graag naar de sportschool zou willen gaan, alleen heb ik niet echt verstand ervan. Ik had namelijk geen idee welke oefeningen ik moest gaan doen en of ik een voedingsschema erbij moest volgen. En toen ging ik maar opzoek naar een personal training in Eindhoven. Toen werd bij 2CRE8 aangeraden. Ik had uiteraard contact met ze opgenomen en alle doelen van mij met ze besproken. Al snel hadden ze een trainingsschema en een voedingsschema voor me gemaakt. Alles verliep zeer goed en begon ik al te merken dat het zeker goed hielp. Tot nu toe ben ik nog steeds aan het sporten en hou ik me aan de schema’s. Ik zit zeker weer lekker in me vel, met dank aan 2CRE8. Ik ben super blij dat ze me nog steeds heel goed helpen.

Ben je zelf nou ook opzoek naar een personal training in Eindhoven? Dan raad ik je zeker aan om even contact op te nemen met 2CRE8.