Mijn artikelen

Voor informatie

Perfecte Australian Labradoodle fokkers!

Ik heb een hekel aan de broodfokkers die het moeilijk maken voor de goede fokkers. Nu dat ik op het internet ben gaan zoeken naar goede Australian Labradoodle fokkers ben ik terecht gekomen op de website van Dazzling Australian Doodles. Bij hun is het namelijk mogelijk om een prachtige, goedkeurende en gezonde pup te verkrijgen. Ook in de kosten is het een stuk lager bij hun aangezien hun wel degelijk om de dieren geven en niet de standaard fokker die er niet naar om kijkt. Doordat ikzelf graag een pup wilde aanschaffen ben ik op het internet gaan zoeken waardoor ik bij hun terecht kwam. Bij hun kan je namelijk met een gerust hart een pup aanschaffen, tevens ook de garantie erbij dat je een prachtige pup krijgt. Ongeacht of dat je op zoek bent naar een teef of een reu, garantie dat je een prachtige pup krijgt is er zeer zeker! Zo heb ik voor enkele weken terug een pup bij hun gekocht en weet maar al te goed dat hij kerngezond is. Dit heeft mijn eigen dierenarts ook bevestigd gelukkig! Enige wat wij nu hebben is enorm veel plezier met haar. 

Dazzling-labradoodles