Mijn artikelen

Voor informatie

Nieuwe keuken van keuken Elst

In de zomer van het afgelopen jaar hebben ik en mijn vrouw vele bedrijven bezocht voor een nieuwe keuken. De showrooms van de bedrijven die we bezochten waren erg mooi, maar bevatte niet onze stijl. Dit was eigenlijk wel bij de meeste showrooms het geval. Het was voor ons dus erg moeilijk om een geschikt bedrijf te vinden met een stijlvolle keuken. Op een gegeven moment gaven we het op, en besloten we thuis op het internet verder te gaan zoeken naar de keukens met onze stijl.

‘’Toen we dat lazen namen we gelijk contact op met Keuken Elst’’

Op het internet bekeken we ook weer vele sites. De site die er tussenuit blikte was toch echt de site van Keuken Elst. Een mooie en overzichtelijke website met duidelijke informatie. We lazen dat ze geen showroom, personeel of wagenpark hadden, maar wel scherpe prijzen. Toen we dat lazen namen we gelijk contact op met Keuken Elst. Na een paar dagen kregen we al een response op onze mail!

‘’We zullen het bedrijf zeker aanbevelen aan anderen’’

De eigenaar mailde dat hij graag een keer langs wilde komen. Hiermee gingen we natuurlijk gelijk akkoord, we wilden tevens een nieuwe keuken laten plaatsen. Toen de eigenaar bij ons langskwam, maakten we samen met hem een ontwerp. Een paar weken later is de keuken in ons huis geplaatst. Een prachtige keuken met de stijl die aansloot op onze huisstijl. Nu weer een tijdje verder kijken we terug op een fijne samenwerking met bedrijf. We zullen het bedrijf zeker aan anderen aanbevelen! Dankjewel keuken Elst.