Mijn artikelen

Voor informatie

Markiezen in Tilburg en nog veel meer te koop

markiezen in Tilburg

Ben jij op zoek naar markiezen in Tilburg, of toevallig naar een garagedeur, neem een kijkje op de website van Das & Vlassak. Dit bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van zonweringen. Je kan het zo gek dan ook niet verzinnen of het is hier wel te koop. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid van lamellen, luxaflex, plissegordijnen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Want ook glaswanden, een terrasoverkapping en een garagedeur behoren tot het assortiment.  markiezen in Tilburg

De mooiste markiezen in Tilburg te koop

Omdat wij op zoek zijn naar een mooie zonwering aan onze gevel, waren wij bij dit bedrijf uitgekomen. Wij wilden graag een goede zonwering hebben, maar deze moest wel bij ons huis passen. Tegenwoordig heb je zoveel keuze aan deze zonweringen, maar die staan totaal niet bij onze oude boerderij. Daarom zijn wij naar de showroom gegaan en hebben ons goed voor laten lichten. Eenmaal bij de markiezen in Tilburg aangekomen, hebben wij onze ogen uitgekeken. Hier hebben zij zoveel mooie modellen staan, dat het best wel moeilijk voor ons werd om hier een keuze uit te maken.

Uiteindelijk hebben wij zeer mooie zonwering uitgekozen en deze al aan onze gevel hangen. Ons huis heeft een zeer mooie uitstraling gekregen en de zon heeft geen enkele kans meer om naar binnen te komen.