Mijn artikelen

Voor informatie

Lundia Arnhem Rob Brandt Design

Lundia Arnhem

Lundia Arnhem Original is het inmiddels 60 jaar bestaande Nederlandse ‘woonsysteem’. Het idee van Lundia Arnhem kast kwam van een Zweed. Hij bracht de sterke constructie in 1948 op de markt. Deze Zweed bedacht een kastsysteem die bestond uit losse onderdelen die zonder schroeven kunnen worden samengesteld en ook weer gedemonteerd, de Lundia Arnhem kast. Je kan de kast je hele leven lang mee verhuizen, uitbreiden en hergebruiken.


Kasten gemaakt met Lundia Arnhem kast zijn onverslijtbaar en gemakkelijk te verhuizen, zoals bovenstaande tekst gezegd. Mensen die 30 of 40 zijn gebruiken de Lundia Arnhem kast nog steeds. Als ze niet in de woonkamer staan, dan staat de Lundia Arnhem kast wel ergens anders in het huis. Alle onderdelen worden verhandeld op marktplaats bijvoorbeeld.

Mijn ervaring met Lundia Arnhem kasten

Ik was op zoek naar een Lundia Arnhem kast. Ik kwam terecht bij Rob Brandt Design en dit bedrijf heeft me geholpen mijn wens te realiseren voor een Lundia Arnhem. Ik ben naar de showroom gegaan en daar hebben ze me geholpen met mijn wensen en behoeften. Die vertelde ik namelijk aan Rob Brandt. Op basis van mijn wensen en behoeften heeft hij een schetsontwerp gemaakt en een offerte. Het ontwerp zag er super uit en ik besloot dat de bouw mocht beginnen. Eenmaal de kast klaar was ik super blij, het zag er super uit! Mensen die ook een kast willen kunnen het bedrijf Lundia Arnhem Rob Brandt Design benaderen!