Mijn artikelen

Voor informatie

Leuke kledingwinkels Roermond gevonden

Ik hou ervan om lekker te winkelen op plekken waar ik nog niet ben geweest. Door van tevoren te kijken welke winkels daar te vinden is stappen we in de auto en rijden we erheen. Zo ben ik ook terecht gekomen op de website van kledingwinkels Roermond. Beter bekend als Violet mode! Dit bedrijf heeft namelijk erg leuke kleding die ik nog niet eerder gezien heb. Dit maakte mij namelijk erg nieuwsgierig waardoor ik heb besloten om de auto in te stappen en met vriendinnen naar deze winkel te gaan! Bij binnenkomst waren we beide verrast van de hoeveelheid leuke kledingstukken wat er hing. Tevens ook een stuk voordeliger als dat we voorheen elders hebben betaald voor een jurk! Dit maakte mij zo enthousiast waardoor ik ervoor heb gekozen om zoveel mogelijk te passen en te kopen als het lekker zit! Ook voor mijn dochter hebben we daar leuke kleding gevonden. Dit draagt ze nu continu en vraagt ook steeds weer aan mij of dat we terug gaan naar Violet omdat ze nieuwe kleding wilt hebben voor een feestje! Als kinderen al zeggen dat het een geschikte winkel is….

logo (1)