Mijn artikelen

Voor informatie

LCD kapot, maar geen probleem bij telefoon reparatie Arnhem

Vorige week heb ik mijn telefoon laten reparen bij telefoon reperatie Arnhem. Gek genoeg had ik mijn telefoon weer eens laten vallen en nu was de LCD van de telefoon kapot. Duur grapje. Nadat de telefoon was gevallen heb ik zo snel mogelijk een telefoonwinkel opgezocht omdat ik geen telefoon kan missen in verband met mijn werk.

Snel geholpen bij telefoon reparatie Arnhem

Ik kwam al gelijk uit bij telefoon reparatie Arnhem (Myphone). Hier werd ik snel geholpen en was de LCD snel vervangen door een nieuwe. Kosten vielen mee en personeel was zeer vriendelijk. De reparatieduur bedroeg een uur maar door drukte in de winkel werd dit ongeveer 2 uur. Zeker niet traag! Bij gelijkwaardige telefoonzaken zijn deze tijden zeker hoger.

Telefoon reparatie Arnhem

Top service en prijzen!

Als er ooit weer iets met mijn telefoon gebeurt weet ik het juiste adres te vinden, namelijk Myphone. Hier word je pas écht snel geholpen en tevens ook zeer vriendelijk ontvangen. Bij deze winkel kreeg ik echt een vertrouwd gevoel en de winkel bewees me dat ik niet een nieuwe telefoon hoefde te kopen maar gewoon uit kon gaan van een reparatie tegen een redelijke prijs. Top service en prijzen!

Meer verhalen