Mijn artikelen

Voor informatie

Kort leren jasje bij mijn nieuwe spijkerbroek?

leren jas

Een aantal weken geleden ben ik online gaan kijken voor een kort leren jasje. Ik had namelijk een nieuwe spijkerbroek gekocht en een vriendin van mij zei dat die erg mooi zou staan met een kort leren jasje. Zelf heb ik maar weinig verstand van mode, dus ik nam dit advies van haar gewoon aan! Bij de standaard winkels waar ik normaal shop hadden ze niet het item dat ik graag wilde hebben. Zelfs toen ik online ging zoeken kon ik het niet vinden! Al gauw liet die vriendin van mij me weten dat ik eens bij Doci leather shop moest kijken. Ik dacht dat dat een winkel voor riemen en dergelijke was, maar ook de jassen van leer kun je daar kopen!

 

leren jas

Nieuwe garderobe

Uiteindelijk heb ik een super mooi kort leren jasje kunnen vinden voor een prachtige prijs. Ik heb gekozen voor echt leer in plaats van namaak. Dat is wel iets duurder, maar als het goed is doe ik er dan ook langer mee. Dankzij mijn vriendin heb ik nu een prachtige nieuwe garderobe! Daar kan ik in ieder geval een aantal maanden nog mee vooruit. Het is altijd leuk om zulke mode liefhebbers te kennen.