Mijn artikelen

Voor informatie

Keukens Oss: de meest gemaakte fouten bij het kiezen van een nieuwe keuken

Keukens Oss

Keukens Oss: als je zoekt naar een nieuwe keuken, zijn er een aantal belangrijke keuzes die je zult moeten maken. Het kan bij het maken van al die keuzes soms gebeuren dat het eindresultaat niet helemaal is waar je op gehoopt had. In dit stuk beschrijf ik enkele design fouten voor je die van jouw nieuwe keuken een teleurstelling kunnen maken. Dus als je binnenkort je keuken gaat vernieuwen of je denkt erover na, lees vooral verder!

Keukens Oss

De flow van de keuken

Bij het designen van keukens Oss, moet je altijd aan de flow denken. Bij de keuken wordt de flow vooral bepaald door de positie van de koelkast, wasbak en fornuis. Die maken samen de driehoek van de keuken uit. Maar tegenwoordig is het nog ingewikkelder. De keuken is een kamer met meerdere doelen geworden. Zeker in keukens met een keukeneiland zie je dat terug. Er wordt gegeten, huiswerk gemaakt, gekookt, en afgewassen op een klein stukje.

De verkeerde vloer voor de keuken

Als je een vloer hebt die niet geschikt is als keukenvloer, heb je een probleem. De dingen waar je rekening mee moet houden zijn: veiligheid, hoe lang het meegaat en hoe gemakkelijk het schoon te maken is. Maar je wil natuurlijk wel een mooie vloeren. Harde vloeren zoals vinyl en laminaat zijn een goede oplossing die niet duur is. Laat je inspireren voor jouw nieuwe keuken!