Mijn artikelen

Voor informatie

Je gevelbekleding laten vervangen levert veel voordelen op

Gevelbekleding

Een houten gevelbekleding vergt aardig wat onderhoud van je. Dit is natuurlijk ook niet zo gek, want het hout heeft veel te voortduren door de weersomstandigheden. Zowel de zon, regen als kou heeft effect op de verf. Het wordt daarom ook niet voor niks geadviseerd om ze om de vijf jaar te laten schilderen. Alleen kan ik begrijpen dat je het te duur vindt om een schilder laten komen. Helemaal wanneer hij over een aantal jaar weer terug mag komen. Wat nou als ik je zal zeggen dat ik een oplossing voor je heb.

Woning

Duurzame gevelbekleding

Bij mezelf was het namelijk weer tijd om de schilder te laten komen. Hierbij had ik het erover met mijn buurman. Misschien kon zijn gevel ook wel een likje verf gebruiken. Toen vertelde hij me dat schilderen niet meer nodig is wanneer je kunststof gevelbekleding hebt. Het kunststof is vele malen beter bestand tegen weersinvloeden van warmte, kou, regen en wind. Hier wilde ik wel meer over weten, waarbij ik op de website van Heering kwam. Heering biedt ze in meer dan 30 verschillende kleuren en meerdere modellen aan. Mocht je hierbij twijfelen of een kleur goed zal staan dan kan je een gratis proefmonster opvragen.