Mijn artikelen

Voor informatie

Heeft u informatie nodig over het regelen van uw echtscheiding?

Mijn man en ik zijn ongeveer aan paar jaar geleden getrouwd. We hadden al best wel lang een relatie en heb ging op dat moment zo goed dat wij eigenlijk dachten dat we ons hele leven met elkaar wilden gaan spenderen. Het is voor ons helaas toch wat anders gelopen en we merken de laatste paar maanden dat we heel erg anders in het leven staan en dat we eigenlijk een andere fase van ons leven zitten. Het is heel erg raar om dat te beseffen, omdat je echt al zo lang bij elkaar bent en natuurlijk ook graag bij elkaar wilt blijven. Ik vond het erg moeilijk om te accepteren dat het eigenlijk gewoon niet meer gaat werken. Toen ik op een gegeven moment ook wel begon te merken dat het misschien toch niet helemaal lekker ging, wilde ik zo snel mogelijk alles regelen wat geregeld moest worden. We waren uit elkaar en het eerst wat we toen eigenlijk moesten doen was de echtscheiding aanvragen. Ik had natuurlijk nog nooit een echtscheiding aangevraagd en ik had dan ook geen idee hoe dat moest. Het leek ons allebei fijn om te weten wat er nou allemaal zou moeten gebeuren bij een echtscheiding en ik besloot dit dan op internet maar gewoon op te zoeken. Na een tijdje op het internet gezocht te hebben naar het proces van een echtscheiding kwam ik op een gegeven moment op de site simmelink.nl terecht en daar was ik eigenlijk gelijk al heel erg enthousiast over. Deze site vond ik gelijk al heel erg overzichtelijk en ik had gelijk al het idee dat ik hier veel info zou kunnen gaan vinden over een echtscheiding. Ik vind het altijd fijn om dingen tot in de puntjes uit te zoeken en dat ging met deze site zeker lukken. Het proces van een echtscheiding stond hier helemaal uitgeschreven en ik vond het heel erg fijn dat ik nu een beetje een beeld had van hoe het nou allemaal in zijn gang zou gaan. Na veel overleg besloten we dan maar echt het proces te starten. Ik ben heel erg blij dat ik op deze site terecht ben gekomen en ik ben blij met de info die ik hier heb kunnen vinden.

Ik vind het erg fijn dat ik nu een beetje een beeld heb gekregen van het proces van een echtscheiding

Ik merk nu het proces is begonnen dat ik heel erg veel heb aan de dingen die ik allemaal heb kunnen vinden op deze site. Ik vind het erg fijn om te weten wat er allemaal gaat gebeuren en ik kan me er dan ook goed op voorbereiden. Ik heb het idee dat het helemaal goed gaat komen.

Ik ben heel erg blij dat ik me goed kan voorbereiden op wat er gaat komen

Heeft u ook interesse, dan kunt u:

  • Even naar de site simmelink.nl surfen
  • De site eens goed doorlezen
  • Kijken of de info van de site u ook kan helpen

ik ben heel erg tevreden over de info die ik hier gevonden heb.