Mijn artikelen

Voor informatie

Goede rijschool Renkum gezocht!

Ik wil maar al te graag mijn rijbewijs gaan behalen, echter was het probleem dat ik maar geen rijschool Renkum en omstreken kon vinden. Door op het internet te zoeken hoopte ik het een stuk gemakkelijker te vinden als dat je de stad hiervoor in moet duiken. Zo ben ik terecht gekomen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Bij hun is het namelijk mogelijk om het rijbewijs te behalen! Dit kan ik gewoonweg niet laten gaan waardoor ik ervoor heb gekozen om intensiever te kijken op deze website.

logo_wesseldijk_klein

 

Diverse rijbewijzen te behalen

Het is er trouwens niet alleen mogelijk om het rijbewijs voor je auto te behalen, ook de motor en zelfs een brommerrijbewijs kan je er behalen! Aangezien ik dit bedrijf al bij voorbaat perfect vind heb ik er wel voor gekozen om eerst een proefles te volgen alvorens ik daadwerkelijk akkoord zou geven. Zo heb ik vorige week mijn eerste rijles bij hun gehad en moet eerlijk zeggen dat ik onwijs zenuwachtig was.

Wesseling-verkeersschool-5

Vanaf het moment dat ik achter het stuur mocht kruipen werd het wel iets minder, al moet ik zeggen dat ik het toch spannend vind. Zo hebben we eerst in de straat een rondje gereden zodat de instructeur goed kon zien hoe behendig ik ben met het stuur alvorens we daadwerkelijk de straat uitgaan.

Uiteindelijk heb ik met enorm veel plezier deze proefles gehad! Ik weet in ieder geval wel zeker dat ik nu mijn rijschool Renkum heb gevonden!