Mijn artikelen

Voor informatie

Goed hoveniersbedrijf in Eindhoven

Ben je op zoek naar een goed hoveniersbedrijf Eindhoven, dan ben je bij  Somers aan het juiste adres. Niet voor niets weet de klantenkring van dit bedrijf hun vakmanschap ruim te waarderen. Alle projecten die zij tot nu toe hebben gemaakt zijn met een dikke tien beoordeeld. 

Omdat wij al een tijd met de plannen lopen om onze achtertuin aan te pakken hebben wij ook de hulp van dit bedrijf ingeschakeld. Allereerst hadden wij zelf een poging gedaan om een ontwerp te maken, maar ik denk dat onze dochter van zes dat beter kan.  hoveniersbedrijf Eindhoven

Wat een vakmanschap

Gisteren hadden wij een afspraak gemaakt bij het hoveniersbedrijf in Eindhoven. Wij werden hier hartelijk ontvangen en onder het genot van een kopje koffie hebben wij ons verhaal gedaan. Wij hebben ons uiterste best gedaan om onze plannen ook op papier te krijgen, maar dat was voor deze tuinman geen enkel probleem. Al snel stond alles op papier en werd van dit ontwerp een 3D versie gemaakt. Hierdoor kregen wij meer inzicht hoe onze tuin eruit kan gaan zien. 

Inmiddels hebben wij een prachtige tuin gekregen. De tuinman heeft bijzonder goed zijn best gedaan en van ons oerwoud een waar paradijs weten te maken.