Mijn artikelen

Voor informatie

Gezocht op: Windscherm terras

Een goede kennis van mij adviseerde mij van de week om een Windscherm terras te nemen. Volgens hem heeft dat enorm veel voordelen. Zo verzekerde hij mij ervan dat gasten langer op het terras blijven zitten en dat betekent betere omzet. Aangezien ik het zelf ook fijn vind om windstil te kunnen zitten, ben ik gaan kijken op internet voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Ik kwam vervolgens uit bij Xterior. Ook die goede kennis van mij heeft zijn Windscherm terras daar gekocht. Het bedrijf heeft een aantal hele goede punten!exterior_logo_klein

• hoge mate van flexibileit

• korte levertijden

• scherpe prijsstelling

• maatwerk is standaard

Al deze bovenstaande punten zijn belangrijk. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website van Xterior.

Zeer tevreden

Het bedrijf heeft een uitstekende service. Na een week kwamen ze al de windschermen plaatsen. Tijdens het plaatsen kan je goed zien dat ze er ervaring mee hebben. Alles wordt perfect afgewerkt.

Tevreden gasten

Onze gasten zijn super tevreden over het Windscherm terras. Ze blijven langer zitten, dus dat betekent meer omzet. Verder vind ik het zelf ook prettiger werken!

Meer verhalen