Mijn artikelen

Voor informatie

Gezellig met het hele gezin naar kapper Dongen

Vaak gaan wij met het hele gezin naar kapper Dongen. Vooral omdat wij weten dat hier de beste kappers aan het werk zijn. Kappers die regelmatig een cursus volgen om van de laatste trends op de hoogte te zijn. Wij maken er dan een gezellig dagje van en gaan meestal na het bezoek aan de kapper Dongen nog even Dongen in om ergens wat te gaan eten. Bij deze kapsalon Chez Philip Coiffure kan je zowel met als zonder afspraak terecht. Vaak als wij met het hele gezin gaan maak ik wel een afspraak omdat ik dan zeker weet dat wij allemaal geholpen kunnen worden. kapper Dongen

Iedereen heeft de haren weer mooi laten knippen

Vandaag was het weer tijd om met het hele gezin naar de kapper gegaan. Vaak worden wij allemaal tegelijk door een kapper geholpen, zo zijn wij dan bijna allemaal tegelijk klaar. Deze keer wilde mijn dochter een totaal ander kapsel hebben. Zij heeft tamelijk lange haren en daar wilde zij een keer verandering in zien. Zij had met de kapster afgesproken om er iets moois van te maken en daarbij mocht er een flink stuk van de haren afgeknipt worden.

Na een uur waren wij allemaal klaar, ook mijn dochter en ik kan zeggen dat ik meerdere traantjes heb moeten wegpinken. Wat een geweldig kapsel had de kapper bij haar geknipt.