Mijn artikelen

Voor informatie

Geweldig adres voor een oldtimer onderhoud

oldtimer onderhoud

Op zoek naar een adres voor een oldtimer onderhoud, dan ben je hier aan het juiste adres. Voor mijn hobby was ik op zoek naar een betrouwbaar adres voor het onderhoud aan mijn auto. Een paar jaar terug heb ik een Trabant op de kop weten te tikken. Deze wagen heb ik vaak tijdens mijn vakantie in Hongarije zien rijden en toen was ik er al helemaal verliefd op. Nu heb ik er zelf eentje weten te bemachtigen en aan mij nu de taak om deze te restaureren. Omdat ik dit niet helemaal alleen kan heb ik ook de hulp van de monteurs van Techno-Wheels ingeschakeld.  oldtimer onderhoud

Voor mijn oldtimer onderhoud ga ik naar Techno-Wheels

Vanaf het moment dat ik mijn wagen had gekocht ben ik aan het klussen gegaan. Merendeel was redelijk goed, maar op een enkel onderdeel na. Deze heb ik kunnen bestellen bij Techno-Wheels. Zij weten als geen ander waar je bepaalde onderdelen het makkelijkste kan kopen. Mocht ik ergens niet helemaal uitkomen, dan is slechts een belletje al voldoende om een antwoord op mijn vraag te krijgen.