Mijn artikelen

Voor informatie

Gemakkelijk mijn aanhangerrijbewijs

Mijn autorijbewijs had ik al bij Osseforth gehaald en aangezien alles uitstekend beviel wilde ik ook graag mijn aanhangerrijbewijs bij hun halen. Uit ervaring weet ik dat het bedrijf erg professioneel te werk gaat en een uitstekende service in petto heeft. Daarnaast zijn ze vergeleken overige aanbieders enorm voordelig, terwijl ze hele goede instructeurs hebben! Zo had ik contact opgenomen met het bedrijf en een afspraak gemaakt om mijn aanhangerrijbewijs in 1 dag te halen. Een afspraak maken was erg gemakkelijk. Ik kon namelijk de volgende week al bij dit bedrijf terecht!

Geweldige serviceossoforth_logo_klein

Tijdens het lessen kreeg ik dezelfde instructeur als die ik had bij mijn autorijlessen. Het was dus erg leuk en gezellig, maar desondanks bleef het natuurlijk wel serieus. Persoonlijk vond ik dat erg fijn, aangezien mijn instructeur uitstekende tips geeft en mij goed voorbereid voor het examen. Tijdens het lessen verliep alles perfect. Het rijden en sturen had ik snel onder de knie en daarom was het examen ook geen enkel probleem.

Indien je opzoek bent naar een professioneel en voordelig bedrijf waar je jouw rijbewijs kunt halen, zou ik je zeker willen adviseren om bij Osseforth te gaan lessen. Alles is perfect!