Mijn artikelen

Voor informatie

Een Flos hanglamp online kopen: een aanrader!

Daamen Interieur

Ik heb onlangs een heel erg trendy hanglamp gevonden op internet: de Flos String Light. Ik heb er nog geen minuut spijt van dat ik deze Flos hanglamp online heb gekocht. Ik heb een minimalistisch ingerichte woonkamer en ik was onmiddellijk weg van deze hanglamp! Ik kreeg ze snel na de bestelling thuis geleverd en kon ze onmiddellijk ophangen! Met die lange snoeren was dat niet zo eenvoudig, maar het resultaat is schitterend en het is uiteindelijk zeker de moeite waard!

Design met ruimte voor creativiteit

Daamen Interieur
De draden van de lamp kun je hangen zoals jij zelf wil. Ik heb ze in een hoekje een paar keer tussen de vloer en het plafond laten lopen om dan de lamp in het midden van mijn eettafel te hangen. De zwarte snoeren en de zwarte lampenkap steken mooi af tegen mijn witte muren. Super geslaagd! Het is een echte blikvanger en een waar kunstwerk! Ik kreeg al heel wat complimentjes van vrienden en familie. Iedereen denkt dat ik deze bijzondere constructie zelf heb ontworpen, leuk toch?