Mijn artikelen

Voor informatie

Een wespenbestrijding in Oosterhout gezocht

Uit voorzorg hebben wij de telefoonnummer van onze wespenbestrijding Oosterhout al klaar gelegd. Afgelopen zomer hadden wij namelijk onwijs veel last van deze dieren. Steeds als wij onze achterdeur open had gezet vloog er direct eentje naar binnen. Met onze dochter in huis zit ik er niet op te wachten dat zij wordt gestoken. Meerdere malen geprobeerd om deze dieren buiten te houden, echter zonder resultaat. Nadat wij een wespennest hadden gevonden werd het voor mij duidelijk waarom het ons niet was gelukt. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons van dit probleem kan verhelpen.

images

Probleem opgelost

Dankzij het online zoeken ben ik terecht gekomen op de website van De Wespenman. Het probleem bij dit bedrijf voorgelegd en al vrij snel te horen gekregen dat zij dit voor ons kunnen oplossen. Diezelfde dag stonden zij al bij ons voor de deur om deze nest te bekijken. Tevens werd het materiaal uitgepakt wat zij hiervoor gebruiken. Wel zo prettig om te zien dat zij het probleem direct oppakken om het te verhelpen. Ook over de kosten hoef ik mij geen zorgen te maken, zij hanteren namelijk aantrekkelijke kosten om dit ook te realiseren.