Mijn artikelen

Voor informatie

Een schaduwdoek van ZONZ voor schaduw naar eigen inzicht

Nu het voorjaar weer bijna om de hoek staat, is het ook tijd om na te denken over de inrichting van jouw tuin of terras. Misschien een nieuwe loungeset of die oude parasol een keer vervangen. Bij ZONZ Sunsails ben je aan het juiste adres voor standaard en maatwerk schaduwdoeken. Een schaduwdoek beschermt tegen de schadelijke straling van de zon en zorgt voor verkoeling op hete zomerdagen. Het is de ideale vervanger van de parasol.

De parasol vervangen door een schaduwdoek

Wat maakt een schaduwdoek zo makkelijk ten opzichte van een parasol? Ten eerste kan het doek het hele zomerseizoen buiten blijven hangen. Een schaduwdoek is bestand tegen weer en wind, dus wanneer het gaat stormen, hoef je deze niet binnen te halen. Daarnaast ben je met een schaduwdoek verlost van een zware sta-in-de-weg parasolvoet. Tot slot beschermt een schaduwdoek tegen de gevaarlijke straling van de zon, maar zorgt het toch voor een aangename temperatuur in de tuin.

Een schaduwdoek voor verschillende toepassingen

Verreweg de meeste schaduwdoeken worden verkocht voor in de tuin, op het balkon of op het terras. Daarnaast is een schaduwdoek uitermate geschikt voor op het kinderdagverblijf, bijvoorbeeld boven de zandbak. Ook restaurants, cafés en strandtenten met grote terrassen maken gebruik van schaduwdoeken in plaats van parasols. Stel een schaduwdoek samen volgens jouw wensen en creëer daarmee schaduw naar eigen inzicht. 

De kwaliteit en expertise van ZONZ

Een schaduwdoek kopen doe je bij ZONZ! ZONZ Sunsails is al meer dan tien jaar expert op het gebied van innovatieve zonwering. Om volledig aan jouw wensen te kunnen voldoen, krijg je in de webshop de mogelijkheid om een schaduwdoek zelf samen te stellen. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, vormen, afmetingen en bevestigingsmaterialen. Daarnaast zijn er verschillende instructievideo’s die je kunt bekijken, zodat je jouw schaduwdoek eenvoudig en snel kunt bevestigen.