Mijn artikelen

Voor informatie

De toekomst? Dat is alles automatiseren!

AGV 5

Weet jij hoe belangrijk het is om te innoveren? Veel bedrijven zitten elke dag te proberen te innoveren, en dit doen ze door aan mensen feedback te vragen, anderen het probleem of het scenario op hun werk te inspecteren, met het doel om ervoor te zorgen dat er iets nieuws en vers wordt gemaakt. Een van deze verse oplossingen is automatisme Ja, het klopt dat er al voor een lange tijd robotarmen zijn die bijvoorbeeld auto’s maken, maar wat dacht je van systemen waar iedereen bij kan zoals een agv systeem? Er is meer automatisme bij bedrijven dan je denkt, maar kan dat ook bij consumenten?

Niet alleen voor bedrijven, maar ook consumenten

Consumenten willen ook de nieuwste technologie, maar jammer genoeg is het vaak erg duur, behalve als je het hebt over AI. AI kan op de cloud gedraaid worden net zoals een automatische palletmover die via de hiervoor genoemde AGV systeem bestuurd wordt. Alleen voor de consument werkt het via het internet, je vraagt de AI een vraag en je krijgt vrij snel een samenvatting van alle informatie die het kan vinden. Dit is een vorm van automatisme, wat in de toekomst vrij handig kan worden. Hoewel we op dit moment niet veel automatisme hebben voor consumenten, kan dit snel veranderen.

Automatisme voor creatief werk?

Automatisme klinkt dus best handig voor iedereen, maar wat als het de banen van mensen neemt? Veel mensen vinden dit eng, en dat voor geen gekke reden. AI, zoals eerder genoemd, kan allerlei informatie van het internet pakken om iets aan jou te vertellen, of iets voor je te maken! AI art is een voorbeeld. Het klinkt eng, maar maak je geen zorgen. Hoewel AI snel is, zijn mensen nog steeds preciezer met wat ze maken, en ze maken het nog eens mooier! Dus, wees niet te afhankelijk van automatisme, en heb in ieder geval plezier!