Mijn artikelen

Voor informatie

De cube elektrische fiets is perfect!

Wil je lekker fietsen en ook nog energie overhouden om onderweg te kunnen kletsen? Wil je lekker fietsen en onderweg al je boodschappen, kinderen en de hond mee kunnen nemen? En wat denk je van lekker fietsen om daarna niet uitgeput aan te komen op je werk of school? Dan is de cube elektrische fiets iets voor jou. Deze elektrische fietsen met middenmotor (wat zorgt voor een betere stabiliteit) zien er nog eens stoer uit ook. Je kunt hier prima mee voor de dag komen. De ontwerpen zijn schitterend en de actieradius is geweldig. Daar ga je veel plezier aan beleven.

De cube elektrische fiets is er in verschillende uitvoeringen

Niet iedereen heeft immers dezelfde wensen of stelt dezelfde eisen aan een elektrische fiets. Wat al deze fietsen wel gemeen hebben, is dat ze voorzien zijn van een Bosch middenmotor. Deze motor staat bekend om zijn perfecte werking en de locatie van de motor garandeert een betere stabiliteit. Dan kun je nog kiezen uit verschillende soorten fietsen. Maak je graag lange fietstochten of wil je vanuit de trein snel naar je werk of naar huis kunnen? Bezorg je pakketjes in de stad of fiets je graag off road? Door het juiste type cube elektrische fiets te kiezen, zit jij goed!

Kleine afstanden heel praktisch kunnen afleggen

Door te kiezen voor de Cube Compact Hybrid 2020 heb je een kleine, maar zeer fijne fiets in handen. Deze cube elektrische fiets is van alle gemakken voorzien, inclusief een Bosch middenmotor, maar is net wat kleiner dan een reguliere fiets. Hierdoor kun je deze fiets, natuurlijk met kaartje, meenemen in de trein en zo vanaf het station gemakkelijk je weg vervolgen. De wielen van deze fiets zijn kleiner. Hierdoor is deze fiets uitermate geschikt voor de wat kleinere afstanden.

Maak je regelmatig flinke fietstochten?

Dan kies je een van de meer gangbare modellen. De Cube Touring Hybrid is dan uitermate geschikt. Deze elektrische fiets lijkt wat meer op een gewone fiets, maar ook hier is natuurlijk een sterke Bosch motor ingebouwd. Zo kun je, met bij iedere trap een zetje in de rug, flinke afstanden afleggen. De banden van deze fiets zijn wat smaller en dus is deze fiets uitermate geschikt voor fijne toertochten door het Nederlandse landschap.

Het meest bijzondere model: de Cube Cargo Hybrid

Om te zien is het net een bakfiets, maar dan in de 2020 versie. Deze fiets is, net als de andere cube elektrische fietsen, mat zwart. Daarbij is deze fiets ook nog eens voorzien van een ruime cargo mogelijkheid. Je neemt alles mee wat je mee wilt hebben, en dan zonder dat het trappen extra zwaar wordt.