Mijn artikelen

Voor informatie

Ik wil onze loungebanken niet meer missen!

We droomden er al jaren van: gezellige loungebanken op ons overdekt terras. Er stonden al jaren rieten stoeltjes en een tafeltje en we aten er als het warm weer was. Maar dit is toch niet te vergelijken met onze nieuwe lounge. Dit zijn écht zetels om in te genieten. We hebben deze gekozen omdat ze een modulair systeem hebben. We hebben een paar extra hockers gekocht en kunnen op die manier onze zetels plaatsen zoals we zelf willen. Ze zijn geschikt om in te luieren, maar ook om aan tafel te zitten eten. Dit is écht wel het summum!

Perfecte kwaliteit

lounge-bank.nl
We hebben onze tuinset nu al een paar maanden. Omdat ze vuil- en vochtafstotend zijn, zijn er nog geen sporen van gebruik te merken. De kinderen spelen er constant in en toch blijven deze zetels er mooi fris uitzien. Ik maak ze regelmatig schoon met een vochtig doek. Meer hoef ik niet te doen. De banken zijn vrij licht om te verschuiven, maar zijn anderzijds heel stevig. Ik ben er zeker van dat ik er nog jaren lang van zal genieten!